Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χρησιμοποιούμε αρνίσια συκωταριά ,έντερα και σκέπη.
  2. Κόβουμε το συκώτι τα πνευμόνια τη καρδιά τα γλυκάδια και τα νεφρά σε χοντρούς κύβους τα βάζουμε σε μία μπασίνα και εκεί τα μαρινάρουμε με σπορέλαιο ρίγανη αλάτι πιπέρι και χυμό λεμονιού.
  3. Για 1 κιλο συκωταριά βάζουμε μία κουταλιά της σούπας αλάτι μία ρίγανη και λίγο πιπέρι.
  4. Σπορέλαιο κατά βούληση και δύο φρέσκα λεμόνια.
  5. Τα αφήνουμε για μία μέρα στο ψυγείο και την επομένη τα παίρνουμε και τα περνάμε εναλλαξ σε μία σούβλα.
  6. Τυλίγουμε με τα έντερα και ψήνουμε!! 


TIP

Μπορούμε στη μαρινάδα προεραιτικά να βάλουμε και μία σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο!!

καλή επιτυχία!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...