ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το γαύρο από κεφάλι και εντόσθια αφαιρούμε το κεντρικό κόκκαλο και τοποθετούμε τα φιλέτα το ένα δίπλα στο άλλο στη σειρά σε ένα ταψί.ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας μαζί αλατίζουμε το γαύρο και τον καλύπτουμε με τη μαρινάδα.Το φυλάσσουμε για 1-2 μέρες στο ψυγείο και σερβίρουμε.
καλή επιτυχία!!
- 400γρ γαύρος
- 1 ματσάκι φρέσκια ρίγανη
- μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 1/3φλυτζάνι ξύδι
- άνηθο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το γαύρο από κεφάλι και εντόσθια αφαιρούμε το κεντρικό κόκκαλο και τοποθετούμε τα φιλέτα το ένα δίπλα στο άλλο στη σειρά σε ένα ταψί.ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας μαζί αλατίζουμε το γαύρο και τον καλύπτουμε με τη μαρινάδα.Το φυλάσσουμε για 1-2 μέρες στο ψυγείο και σερβίρουμε.
καλή επιτυχία!!