Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ


ΥΛΙΚΑ
  • Ταλιατέλες ή άλλα ζυμαρικά: 500 γρ.
  • Καπνιστό σολομό: 200 γρ.
  • Βότκα: 1/3 κούπας
  • Με μυρωδικά ή απλό τυρί κρέμα: 200 γρ.
  • Κρέμα γάλακτος: 1/2 κούπα
  • Βούτυρο: 1 κουταλιά
  • Αλάτι, άσπρο πιπέρι
  • Ψιλοκομμένο άνηθο: 2 κουταλιές

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό
2. Ανακατεύετε την κρέμα γάλακτος με το τυρί,κόβετε τις φέτες σολομού σε μικρότερα κομμάτια.
3. Στο τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το σολομό,τον σοτάρετε ελαφρά,για 2 λεπτά. Σβήνετε με την βότκα και όταν εξατμιστεί προσθέτετε την κρέμα με το τυρί και τον άνηθο. Δοκιμάζετε και αλατοπιπερώνετε κατά τα δικά σας γούστα!
4. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά, και τα ανακατεύετε με την σάλτσα.Σερβίρετε αμέσως!

Καλη επιτυχία!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...