ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
- Σπάμε ένα αυγό προσεκτικά σε ένα μπόλ και το αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι.
- Με τη βοήθεια ενός κουταλιού περιβρέχομαι το κροκάδι μέχρι να γυαλίσει.
- Θα πρέπει να προσέξουμε το κροκάδι να παραμείνει μελάτο ελέγχοντας την ένταση της φωτιάς που θα πρέπει να είναι χαμηλή.
- Αν έχουμε μεγάλες ποσότητες αυγών μπορούμε να τα σπάσουμε προσεκτικά σε ένα ταψί με λίγο φρέσκο βούτυρο και σπορέλαιο χωρίς να διαλυθεί ο κρόκος και να τα ψήσουμε στο φούρνο.
Καλή επιτυχία!!