Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΣΟΥΦΛΕ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ


ΥΛΙΚΑ
  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 300 γρ. γκουντα τριμμένο
  • 300 γρ. ενταμ τριμμένο
  • 300 γρ. ρεγγάτο τριμμένο
  • 2 κρέμες γάλακτος μικρές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις ζεματάμε με βούτυρο ή λάδι.
  2. Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση ταλιατέλες, 1 στρώση τυριά, 1 στρώση ταλιατέλες και στο τέλος μια στρώση τυριά.
  3. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο για 8 ώρες και περισσότερο. Λίγο πριν σερβίρουμε ρίχνουμε τις κρέμες και ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς.


Καλή όρεξη!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...