ΥΛΙΚΑ
Καλή όρεξη!!!
- 1 πακέτο ταλιατέλες
- 300 γρ. γκουντα τριμμένο
- 300 γρ. ενταμ τριμμένο
- 300 γρ. ρεγγάτο τριμμένο
- 2 κρέμες γάλακτος μικρές
- Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις ζεματάμε με βούτυρο ή λάδι.
- Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση ταλιατέλες, 1 στρώση τυριά, 1 στρώση ταλιατέλες και στο τέλος μια στρώση τυριά.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο για 8 ώρες και περισσότερο. Λίγο πριν σερβίρουμε ρίχνουμε τις κρέμες και ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς.