- 4 χοιρινές μπριζόλες από καρέ
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι,πιπέρι,μπούκοβο γλυκό
- ηλιέλαιο
- μουστάρδα αλοιφή
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΑ
- κρέμα γάλακτος
- μουστάρδα
- αλάτι,πιπέρι
- πράσινη πιπεριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαρινάρουμε τις μπριζόλες με τη παραπάνω μαρινάδα από τη προηγούμενη μέρα.
- Την επομένη τις παίρνουμε και τις ψήνουμε στο φούρνο ή στο γκριλ.
- Παίρνουμε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο ψιλοκόβουμε τη πιπεριά ροδέλα και τη σωτάρουμε προσθέτουμε τη κρέμα τη μουστάρδα αλάτι πιπέρι και βράζουμε μέχρι να δέσουνε τα υλικά.
- Περιχύνουμε τις μπριζόλες και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!!!