Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ



ΥΛΙΚΑ

  • 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
  • ελαιόλαδο
  • 1 μιρεπουά λαχανικών(λαχανικά διάφορα κομμένα ροδέλα κρεμμύδι,πιπεριά,μανιτάρια,σκόρδο)
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε τη κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο αφήνουμε να κάψει και βάζουμε μέσα τις μπριζόλες θωρακίζουμε και από τις δύο πλευρές.Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί σκορπάμε από πάνω την αρωματική μιρεπουά αλάτι πιπέρι βάζουμε υγρά ίσα που να σκεπάζουνε τις μπριζόλες τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μιάμιση ώρα περίπου.Αφού μαλακώσουνε τις αφαιρούμε στραγγίζουμε σε μία σίτα τα υγρά μέσα σε μία κατσαρόλα συμπληρώνουμε με αλατοπίπερα δίνουμε μία βράση και δένουμε τη σάλτσα με κορν φλάουρ διαλυμένο σε νερό.Σερβίρουμε τη μπριζόλα και περυχίνουμε με τη σάλτσα.


Καλή όρεξη!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...