ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καλή όρεξη!!!
- 4 μέτριες έτοιμες πίτες τορτίγιες
- 6 αυγά μέτρια
- 1 κουταλιά βούτυρο
- Κομμένο μικρούς κύβους ζαμπόν: 80 - 100 γρ.
- Κομμένα στη μέση ντοματίνια: 100 γραμμάρια
- 150 γραμμάρια τριμμένο τυρί γκούντα
- Αλάτι, πιπέρι όσο σας αρέσει
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε ελαφρά το ζαμπόν.
- Το βγάζετε από το τηγάνι και το κρατάτε κατά μέρος.
- Χτυπάτε τα αυγά και τα αλατοπιπερώνετε.
- Τα ρίχνετε στο τηγάνι που ροδίσατε το ζαμπόν και τα μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας.
- Όταν μισοπήξουν, ρίχνετε και το τυρί, ανακατεύετε και σκεπάζετε με καπάκι.
- Αφήνετε λίγο, να λιώσει το τυρί και απομακρύνετε από την φωτιά.
- Μοιράζετε την ομελέτα στις τορτίγιες.
- Από πάνω μοιράζετε το ζαμπόν και τα ντοματίνια.
- Τυλίγετε σε ρολό και βάζετε σε ταψάκι (χρησιμοποιήστεμια οδοντογλυφίδα για να στερεώσετε).
- Ψήνετε τις τορτίγιες για 5 λεπτά στο φούρνο.
- Βγάζετε και σερβίρετε αμέσως.
Καλή όρεξη!!!