ΥΛΙΚΑ
- 2 πέστροφες
- λίγα φιλέτα αμυγδάλου
- φρέσκο βούτυρο
- λίγο αμυγδαλέλαιο
- χονδρό αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε σε χαμηλή φωτιά το αμυγδαλέλαιο,δε θα πρέπει να κάψει πολύ το λάδι.
- Καθαρίστε τη πέστροφα αλατίστε την με χονδρό αλάτι και τηγανίστε την και από τις δύο πλευρές.
- Αφαιρέστε τη πέστροφα στραγγίστε το λάδι και προσθέστε ένα κομματάκι φρέσκο βούτυρο.
- Μόλις το βούτυρο αφρίσει προσθέστε τα φιλέτα αμυγδάλου και σοτάρετε για λίγο.
- Περιχύσετε με το βούτυρο και τα φιλέτα αμυγδάλου το ψάρι και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!!!